Bu ikiliyi tek bir kapta bekletince ilaca dönüşüyor! Vücutta toksin bırakmıyor bağırsaklardaki kurtları döküyor…

spot_img


Kuru incir, yüksek oranda kalsiyum ve fosfor içerir. Böylece kemik ve dişlerin daha güçlü olmasını sağlar. Kuru incirin içerisinde yer alan protein, mineral ve vitaminler hücrelerin yenilenmesini sağlar.

Kansızlığı önlemeye yardımcı olur.

Zeytinyağlı incir kürü, daha sağlıklı olmayı sağlayarak vücudun zinde olmasını sağlar.

Bu kür sivilce ve aknelerin ortaya çıkmasını engeller. Kırışıklıkların azalmasına yardımcı olur, yaşlanma belirtilerini yok eder ve sağlıklı bir cilde sahip olmayı sağlar.

Böbrek taşı oluşumunu önler. Eğer böbrek taşı var ise ortaya çıkan sancıları azaltarak taşın düşmesini kolay hale getirir.

ZEYTİNYAĞLI İNCİR KÜRÜ NASIL HAZIRLANIR?

300 gram kuru inciri yıkayın ardından süzülmesi için bekletin.

Daha sonra kuru incirleri, küçük parçalar ayırın.

500 mililitrelik temiz bir cam kavanozun içerisine kuru incirleri doldurun.

Her tarafına yayılacak şekilde üzerine saf zeytinyağı dökün.

Ardından kavanozun kapağını sıkıca kapatın.

Bu şekilde 4 hafta boyunca bekletin.

Uzun süre boyunca beklemesi; tadının daha lezzetli, kıvamının ise yumuşak olmasını sağlar.

Bu kürü, sabahları aç karnına iki kaşık olacak şekilde tüketebilirsiniz.



Source link

spot_img

benzer haberler

spot_img