Bu kış hasta olmak istemeyenlerin doğal ilacı! Öksürüğü şıp diye kesiyor

spot_img


KEÇİBOYNUZU NASIL TÜKETİLMELİ?

Keçiboynuzunu bütün olarak taze, kurutulmuş ya da pekmez biçiminde tüketilebilir. Keçiboynuzu pekmezini kahvaltılarda ekmeğe sürüp tüketebilir, 3 tatlı kaşığı kadar direkt olarak yenilebilir; süte ve yoğurda katılarak da tüketilebilir. Keçiboynuzu unu ise unla yapılan tariflerde kullanılabilir.

KEÇİBOYNUZU PEKMEZİNİN FAYDALARI

Keçiboynuzu pekmezini günlük beslenme rutinine eklemek; kişiye enerji verir.

Bağışıklık sisteminin güçlendirilmesini sağladığı için soğuk algınlığına karşı vücudun direncini artırır.

Keçiboynuzu pekmezi tüketmek, diş etlerinin güçlenmesine yardımcı olur.

İçerisinde yer alan E vitamini, kansızlığa karşı iyi gelir.

Sindirim sistemine iyi geldiği için mide problemlerinin giderilmesine destek olur.



Source link

spot_img

benzer haberler

spot_img