Diyabet hastalarının şifası bulundu! Birkaç dakikada kan şekerini %30 düşürüyor: Yemekten sonra bir bardak…

spot_img


“ASİTLİ İÇECEKLER GLİSEMİK ETKİLERİ AZALTABİLİR”

Nişastalı yemeklere, limonlu su gibi asitli içecekleri veya yiyecekleri dahil etmek, glisemik etkilerini azaltır ve basit, etkili bir strateji olarak ortaya çıkıyor.

Düşük veya orta glisemik indekse sahip olan besinleri tercih etmek, kan şekeri düzeylerinizde daha dengeli bir artış sağlıyor. Bu nedenle etkileri ile oldukça öne çıkan bazı besin gruplarını tercih etmek çok daha doğru tercihlerdir.

Meyve ve sebzeler, bakliyat, tam tahıllı ekmekler, yulaf lapası gibi besin tercihleri, kan şekeri düzeylerinizi çok daha etkili bir şekilde düzenleyebilir.

Uzmanlar, kan şekeri seviyelerinin yavaşça yükselmesine ve düşmesini sağlayan düşük glisemik indekse sahip gıdaların aynı zamanda daha tok hissetmenize



Source link

spot_img

benzer haberler

spot_img