
SİLİNSE DAHİ İLK FIRSATTA YENİDEN YÜKLENİYOR
Kullanıcıya herhangi bir bildirim sunulmadan arka planda tamamlanan bu işlemin, yazma yardımı, sekme organizasyonu ve dolandırıcılık tespiti gibi özellikleri internet bağlantısı olmadan sunmak amacıyla yapıldığı belirtiliyor. Ancak araştırmalar, kullanıcılar bu dosyayı manuel olarak silse dahi tarayıcının dosyayı ilk fırsatta tekrar yüklediğini gösteriyor.












