TEKNOFEST Yönetim Kurulu ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, sabah.com.tr’ye özel açıklamalarda bulundu.
Gençlerle TEKNOFEST boyunca sık sık bir araya gelen Bayraktar, gençlerle gurur duyduğunu belirterek “Şampiyonlar geçidimiz var orası gerçekten göğsümüzü kabartıyor. Yeni alanlarımız var. Tarım teknolojisiyle ilgili alanlarımız var yine sanat ve tasarımla ilgili alanlarımız var çünkü markalar estetik yönleriyle de ön plana çıkıyorlar.

Küme vakfımızın yaptığı bir alan var. Hatta cerrahi robot deneyimlene alanı var.” Bayraktar ayrıca “İnşallah dost kardeş coğrafyamızda TEKNOFEST düzenlemek istiyoruz. ” diyerek bir TEKNOFEST’in daha yurt dışında düzenleneceğini söyledi.
Selçuk Bayraktar TEKNOFEST İstanbul’da SABAH TV’ye konuştu
“SİVİL CİHAZLAR SİLAHA DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR”
“Kullandığımız ve sivil zannettiğimiz ne kadar cihaz varsa, akıllı telefonlardan saatlere kadar aslında hepsi silaha dönüştürülüyor. Bizlerin nesillerimizle birlikte donanımlı ve şuurlu nesillerimizle vatan sevgisini yüreklerinde harmanlamış nesillerimizle birlikte, tüm dost ve kardeş coğrafyaları da katarak alternatif ve yeni bir dünya inşa etmemiz gerekiyor. Teknolojinin her alanında kendi eserlerimizi geliştirmeliyiz. Elbette bu çok uzun soluklu bir yolculuk ama inanıyorum ki yetişen nesiller doğru şuurla bu eserleri geliştirecekler.”

“NSOSYAL GAZZE SOYKIRIMINA KARŞI HAKİKATİN SESİ OLACAK”
“Dijital tahakküme karşı TEKNOFEST kuşağı bir adım attı. Tabi daha ufak ama ilk adım. Türkiye’nin sosyal medyası olacak NSosyal hayata geçti. Oradaki ortam yüz yüze bakar gibi, aynen sizinle sohbet ettiğimiz gibi. Nezaket dolu bir ortam, küfür yok botlar yok, troller yok, dezenformasyon yok. Bir tarafta fikir özgürlüğünün savunulduğu halde bütün dünyanın gözü önünde yaşanan bir soykırımı eleştirdiğinizde hesapların kapatıldığını ve bunların sansürlendiğini görüyorsunuz ve bütün bunlar özgür basın adı altında yapılıyor. Elbette bir anlamda hakikatin mecrası olsun diye tasarlandı NSosyal. Güzel bir büyüme eğrisiyle devam ediyor. “